HZS-alumnus in finale Vlaamse Scriptieprijs

De finalisten voor de Vlaamse Scriptieprijs 2016 zijn bekend. HZS-alumnus Elias Deleener (promotie 2015-2016) zit bij de laatste 5 en krijgt sowieso al 250 euro.

De jury met onder meer Bert Bultinck, hoofdredacteur van Knack, selecteerde de 5 finalisten. Elias zet zo een volgende stap richting de hoofdprijs, hij stond eerder op een longlist van 10 die opgemaakt werd uit 625 inzendingen.

Wie de Vlaamse Scriptieprijs en de bijhorende geldsom van 2500 euro wint, wordt bekendgemaakt op 20 december in Brussel.

Elias Deleener, die in juli 2016 zijn diploma Master in de Nautische Wetenschappen behaalde, schreef zijn scriptie over 'Hulpsystemen die sneller en economischer varen in de koopvaardij bevorderen'. Zijn HZS-promotoren waren Remke Willemen, Peter Bueken en Stefaan Bueken.


Voor de Vlaamse Scriptieprijs maakte Elias ook een journalistiek artikel met als titel: 'Haaienschubben als weerstandsvermindering in de koopvaardij'.


Wij feliciteren Elias met zijn plaats bij de laatste 5 en hopen uiteraard dat hij met de Vlaamse Scriptieprijs aan de haal gaat!

Bekijk Elias' profiel en thesisonderwerp (artikel Vlaamse Scriptieprijs)

Lees het volledige artikel over de 5 finalisten op de site van de Vlaamse Scriptieprijs

Lees ook: HZS-alumnus op longlist Vlaamse Scriptieprijs


(foto site Vlaamse Scriptieprijs)


elias website

 

Naar nieuwsoverzicht